Corona: Skole sender 21 børn hjem

VIRKLUND En medarbejder i sfo’en på Virklund Skole er blevet testet positiv for coronavirus.

Det oplyser Silkeborg Kommune.

Det er vurderet, at medarbejderen har været i såkaldt »nær kontakt« med 21 børn, som har fået besked på at blive hjemme for at bryde eventuelle smittekæder. Børnene må vende tilbage, når de i syv dage fra den nære kontakt til medarbejderen ikke har haft symptomer på smitte - eller når der foreligger en negativ test for coronavirus. Forældre elever og medarbejdere er informeret, oplyser Silkeborg Kommune.

Der var ellers godt nyt for silkeborgenserne i går. Fra mandag til tirsdag var der kun tre nye smittede med coronavirus i Silkeborg Kommune. Det er syv færre end det forgående døgn. De seneste syv dage er 53 nye smittede, og målt pr. 100.000 indbyggere har Silkeborg 56 nye smittetilfælde den seneste uge. Tallet er fortsat over bekymringsgrænsen på 20, som sundhedsmyndighederne holder særligt øje med. Krisestaben i Silkeborg Kommune følger situationen tæt og er i daglig kontakt med Styrelsen for Patientsikkerhed for at hjælpe med smitteopsporing, så smittekæderne kan blive brudt.

holst