Foredrag om at flyve med ørne

GRAUBALLE 2. november holder Louise Crandal foredrag om kunsten at flyve som fugle, om et nært venskab med en ørn og om et livsforandrende besøg på et buddhistisk nonnekloster. Foredraget foregår i aulaen på Grauballe Skole. Arrangør er aftenskolen.

Louise Crandal er dobbelt verdensmester i paragliding og har trænet den russiske steppeørn Cossack til at blive hendes følgesvend i luften. I foredraget vil hun føre os med ind i fuglenes univers både i luften og på jorden.

Ad kringlede veje førte flyvningen og fuglene Louise til et lille nonnekloster i Himalayabjergene, hvor jagten på frihed i det ydre blev erstattet af muligheden for frihed i det indre.

Hun blev hverken nonne eller veganer, men dybt betaget af den menneskelige bevidsthed, dens mulig- heder og ikke mindst dens begrænsninger. Foredraget vil handle om et liv med eventyr, fugle og livet som indsats, om forholdet til Nepal, bjerge og nonner og om menneskets søgen efter frihed.