Spillere isoleret: SIF-truppen ramt af corona

Mathias Hove Andersen 

Tre spillere er testet positive for coronavirus og kan hverken deltage i træning eller kamp for Silkeborg IF

FODBOLD Cheftræner Kent Nielsen må se bort fra tre unavngivne SIF-spillere i den kommende tid. Onsdag aften oplyser den lokale 1. divisionsklub, at coronapandemien har ramt truppen med tre positive tests til følge.

- I forbindelse med den ugentlige covid 19-test er der fundet tre positive tilfælde, og de tre spillere, det drejer sig om, følger nu procedurerne og er gået i isolation. De er alle tre symptomfri. De vil være ude af både træning og kamp i det næste stykke tid, lyder det fra klubben.

Divisionsforeningen har udarbejdet detaljerede protokollerne for klubberne i landets bedste rækker, og det er de retningslinjer, som Silkeborg IF følger.

- Den øvrige trup træner som normalt, men der vil fra torsdag ud fra et forsigtighedsprincip være implementeret ændringer i procedurerne før og efter træningsaktiviteterne, så smittespredning undgås, oplyser SIF.

Klubben har i første omgang valgt at lukke Jysk Park for offentligheden frem til søndagens kamp mod Vendsyssel FF.

- Silkeborg IF har ikke yderligere at tilføje til de positive tests, ud over at test-programmet virker ved at have afsløret de positive tilfælde, skriver klubben på sin hjemmeside.