Officielt: BSH skifter træner til sommer

Michael Helligsø 

- Peter har sat et fornemt aftryk på Bjerringbro-Silkeborg både på og udenfor banen, siger direktør Jesper Schou med henvisning til den afgående cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen

HåNDBOLD Flere ugers spekulationer er nu officielt forbi.

Peter Bredsdorff-Larsen stopper i Bjerringbro-Silkeborg, når hans kontrakt med klubben udløber efter denne sæson.

Det meddeleler ligaklubben fredag.

Peter Bredsdorff-Larsen kom til Bjerringbro-Silkeborg i 2014 og fik til opgave at genetablere klubben i toppen af dansk håndbold.

- De forventninger, der var til Peter, da han tiltrådte, har han til fulde levet op til. Med Peter i spidsen har Bjerringbro-Silkeborg været med i de afgørende medaljekampe i håndboldligaen, Final 4 og leveret store kampe og oplevelser i de europæiske turneringer, siger Jesper Schou, direktør i Bjerringbro-Silkeborg.

Højdepunktet kom i 2016, da Bjerringbro-Silkeborg blev dansk mester for første og hidtil eneste gang.

Jesper Schou mener, at det syv år lange samarbejde er et bevis på, at klubben har haft og stadig har et godt samarbejde med cheftræneren.

- Peter har sat et fornemt aftryk på Bjerringbro-Silkeborg både på og udenfor banen, og vi står i dag et stærkere sted, end da Peter tiltrådte, siger han.

To store opgaver venter forude for Peter Bredsdorff-Larsen og holdet, inden trænerstafetten gives videre til sommer.

- Den ene opgave venter allerede lige om hjørnet. Vi møder Aalborg i pokalkvartfinalen d. 11. november, hvor det på udebane gælder kvalifikationen til Final4 i juni 2021. Derudover jagter vi en finale i ligaen.

- Begge opgaver er gode muligheder for at få mere metal til klubben, og det vil være en god og værdig afslutning på et langt og godt samarbejde med Peter, siger Jesper Schou.