Corona-status i Silkeborg: 15 nye smittede – ny rekord i antal smittede

SILKEBORG Fra onsdag til torsdag er yderligere 15 konstateret smittet med coronavirus i Silkeborg Kommune.

Det viser de seneste tal fra Statens Serum Institut.

I løbet af den seneste uge er 98 testet positive i kommunen.

Det svarer til, at antallet af smittede pr. 100.000 indbyggere er 104 (incidenstallet). Det er en stigning på en i forhold til i går, og igen en kedelig rekord, da tallet aldrig før har været højere i kommunen.

På landsplan er der registreret 1297 nye coronatilfælde det seneste døgn. Det er det tredje højeste antal tilfælde, som Statens Serum Institut har vist i sine daglige opdateringer. Det behøver dog ikke betyde, at det dermed er den dag med tredje flest smittede.

Statens Serum Institut laver løbende korrektioner bagudrettet af antallet af smittede per dag, og derudover skal man have for øje, at der i foråret ikke blev testet nær så mange personer som i efteråret her.

Den daglige opdatering torsdag viser desuden, at der er 255 indlagte med corona. Det er syv mere end opdateringen viste onsdag.

Trods stigningen i det samlede antal indlagte, er antallet af personer indlagt på intensivafdelinger faldet med to, og antallet af personer i respirator er faldet med fem.

Yderligere tre er døde.