Klubikon forlænger med Bjerringbro-Silkeborg

Michael Helligsø 

34-årige Nikolaj Øris har som ventet skrevet under på en ny kontrakt med klubben

HåNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg får også de næste sæsoner glæde af Nikolaj Øris’ stærke venstrehånd.

Kort før tirsdagens hjemmekamp mod Skjern er det nemlig blevet officielt, at landsholdsspilleren har skrevet under på en ny to-årig aftale med hjerteklubben.

Midtjyllands Avis har tidligere skrevet, at 34-årige Øris var meget interesseret i at forlænge med BSH, og nu er aftalen altså underskrevet.

- Med snart 500 kampe for Bjerringbro-Silkeborg siger det sig selv, at Nikolaj er en spiller, der både på og udenfor banen har haft, har og får stor betydning for holdet og klubben, siger BSH-direktør Jesper Schou.

- Nikolaj er en klubmand og en kulturbærer. Han kommer altid til træning og kamp i godt humør, og han har en stor sult efter stadig at vinde, siger direktøren om højrebacken, der i en alder af 34 år både har en DM- og en VM-guldmedalje derhjemme – blandt mange andre flotte meritter på CV’et.

Stolt over at være i klubben
Nikolaj Øris startede med at spille i Bjerringbro HK, som senere blev til Bjerringbro FH – den klub, som i dag har licensen til Bjerringbro-Silkeborg.

Her har han spillet hele sin seniorkarriere - bortset fra et enkelt år på leje i Lemvig.

- Bjerringbro-Silkeborg er den klub, jeg helst vil spille i. At fortsætte i klubben har været min førsteprioritet, og jeg er rigtig glad for, at klubben var enige i at fortsætte samarbejdet. Jeg er stolt over både at være fan af klubben og samtidig have været en del af holdet i så mange år, siger han.

Nikolaj Øris har det godt med sin rolle på BSH-holdet.

- Min rolle er blevet større, og jeg nyder nu at være den erfarne, der forhåbentligt kan give nogle gode råd videre til de unge, lokale talenter, som kommer ind på holdet, siger højrebacken, der drømmer om at hente flere titler til klubben.

- Jeg håber bestemt, at der bliver tilføjet et par pokaler til klubben, mens jeg stadig er aktiv. Det vil betyde meget for mig – både på mine egne og på klubbens vegne. Derudover kæmper jeg også for at få lov til at opleve endnu en slutrunde med landsholdet, siger han.