Bydel i Silkeborg er væk fra ghettolisten

Søren Nielsen 

SILKEBORG Boligområdet Lupinvej/Resedavej i Silkeborg er ikke længere på den meget omtalte ghetto-liste.

Det fremgår af den liste, som boligministeren i dag har offentliggjort.

Silkeborg Kommune har netop også modtaget meddelelsen herom.

Silkeborgs borgmester Steen Vindum besøger derfor i dag boligområdet for at lykønske beboerne, direktørerne og formændene for de to boligorganisationer og lederen af den boligsociale helhedsplan med den positive udvikling.

- Vi har i fællesskab arbejdet målrettet med en række indsatser, som vi nu ser resultatet af. Resedavej og Lupinvej et er et godt, trygt og bynært boligområde, hvor rigtig mange er glade for at bo. Derfor er jeg utrolig glad for den udvikling, som nu gør, at området ikke længere står på ghettolisten. Selv om området ikke længere er på listen over ghettoområder vil vi fortsætte indsatserne, siger borgmester Steen Vindum i en kommentar.