Juletræsmand med nyt initiativ: Fæld dit træ i mørke

Juletræsmanden på Ansøvej ved Them inviterer til fæld selv »by night«

THEM Juletræsmanden i Them eller »Grantossen«, som Klaus Gedsø-Kaltoft også kalder sig, prøver i morgen, fredag den 11. december, noget nyt: Fæld selv dit juletræ by night.

Juletræsplantagen på Ansøvej vil i aftenens anledning være åben fra klokken 18 til 21, hvor kunderne opfordres til at gå på jagt i mørket efter det helt rigtige juletræ - udstyret med lommelygter og pandelamper.

- Det er for at prøve noget nyt i disse tider, hvor mange er spærret mere eller mindre inde på grund af corona. Det er svært at finde oplevelser, som man kan være sammen om som familie, men her er en aktivitet, hvor alle kan være med, forklarer Klaus Gedsø-Kaltoft.

Han har solgt juletræer, siden han købte ejendommen på Ansøvej 22 i 1999. Tidligere solgte han juletræer og pyntegrønt til såvel grossister som private, men de seneste par år har han koncentreret sig om salg til private kunder.

Der er åbent for salg hver dag, og by night-initiativet fredag aften er også taget for i disse coronatider at sprede tilstrømningen af kunder, der er størst i den kommende og næste weekend.

- Og så er det bare en lidt anden oplevelse at skulle ud og finde et juletræ, når det er mørkt, siger juletræsmanden.

Han vil sørge for lys og hygge fredag aften ved at opsætte bålfade og fakler rundt om på sporene i juletræsplantagen, hvor kunderne opfordres til at medbringe deres egen sav. Skulle man glemme det, kan man låne en afsprittet sav af juletræsmanden. mette