Officielt: SIF-spiller skifter til Premier League-klub

Michael Helligsø 

Frederik Alves er netop blevet præsenteret i London-klubben West Ham

FODBOLD Skiftet har været længe undervejs, og tirsdag eftermiddag blev det så officielt.

Som Midtjyllands Avis tidligere har erfaret, skifter Silkeborg IFs U21-landsholdsspiller Frederik Alves til nytår til Premier League-klubben West Ham.

Den 21-årige forsvarsspiller glæder sig til det nye kapitel.

- Jeg er meget spændt og kan ikke vente med at starte. Jeg blev meget glad, da jeg hørte, at et stort hold fra Premier League var interesseret i mig. Jeg er glad for, at jeg får muligheden i den her klub.

- Min plan er at starte op med holdet i januar, og herfra vil jeg arbejde hårdt, så jeg kan spille med førsteholdet. Jeg har stor respekt for de rutinerede forsvarsspillere her, og jeg ved, at jeg er den unge her, siger Frederik Alves til West Hams hjemmeside.

SIF-sportschef Jesper Stüker ønsker Alves held og lykke i London.

– Det er jo ikke første gang, SIF har sendt spillere videre til den bedste engelske række, men det er en markant handel i klubbens nyere historie og endnu et vidnesbyrd om kvaliteten i vores talentarbejde, siger Jesper Stüker.

Frederik Alves kom til SIF for tre et halvt år siden efter et ophold i Brasilien.

– Alves var ikke forrest i køen til en senior-kontrakt i SIF, men vi kunne godt se, at der var noget i ham. Han fik chancen, og den har han i den grad grebet. Det er godt gået af Alves, siger Jesper Stüker.