Silkeborg-Voel forlænger med venstrefløj

Michael Helligsø 

26-årige Anna Lillesø kan se frem til mere spilletid i Silkeborg-Voel

HåNDBOLD Mandag meddelte Silkeborg-Voel, at Hege Bakken Wahlquist stopper karrieren til sommer, men til gengæld bliver truppens anden venstrefløj i ligaklubben.

26-årige Anna Lillesø har forlænget sin aftale med Silkeborg-Voel, der nu råder over hende i den kommende sæson med option på yderligere et år.

- Anna Lillesø har gjort det rigtig godt, siden at hun skiftede til os forud for sæsonen, siger klubbens direktør Mikael Bak.

- Hun har i denne sæson delt spilletiden med Hege Bakken Wahlquist, og vi tror på, at hun i den kommende sæson vil kunne udfylde endnu mere spilletid på fløjen. Anna har vist sig at passe rigtig godt ind på vores hold, hvilket naturligvis kun har gjort det endnu mere oplagt at forlænge samarbejdet, siger direktøren.

Anna Lillesø skiftede til Silkeborg-Voel i sommer, og indtil nu har hun scoret 42 mål i ligasæsonen. Tidligere har fynboen spillet for Vendsyssel og EH Aalborg.

Hun glæder sig til at fortsætte sin udvikling under trænerteamet Jakob Andreasen og Ole Jensen.

- Jeg har aldrig fortrudt mit skifte til klubben, og derfor er jeg også rigtig glad for, at vi nu har papirer på hinanden i de to næste sæsoner.

- Vi spiller en type håndbold, der passer mig godt, samtidigt med at Jakob og Ole påskønner mine evner, hvilket jeg naturligvis er glad for. I de næste to år håber jeg selvfølgelig, at både klubben og jeg kan læggge lag oven på vores nuværende præstationer, siger hun.