Officielt: 46-årig finne bliver ny BSH-træner

af Kim Simmelsgaard 

Patrick Westerholm er lørdag præsenteret som kommende cheftræner i Bjerringbro-Silkeborg håndbold

HåNDBOLD Patrick Westerholm har længe været det hotteste navn som afløser for Peter Bredsdorff-Larsen, der stopper som cheftræner i Bjerringbro-Silkeborg til sommer. Lørdag blev det så officielt. Patrick Westerholm overtager cheftræner-jobbet i BSH - et job, som han kort før jul i i disse spalter kaldte for attraktivt. Han har fået en tre-årig kontrakt i ligaklubben efter et forløb, hvor direktør Jesper Schou har brugt de sidste uger af 2020 på at tale med forskellige træneremner, og hvor Westerholm endte med at stå med jobbet. - Mange har været interesserede i jobbet, og det har bekræftet os i, at Bjerringbro-Silkeborg er en attraktiv klub. Flere har gjort et solidt og stærkt indtryk på os, men i sidste ende var Patrick Westerholm det bedste match i forhold til os, fortæller Jesper Schou. Patrick Westerholm har også selv nemt ved at finde fællesnævnere med sin kommende klub: - BSH tilhører toppen af dansk herrehåndbold, og klubben spiller med om medaljerne hvert år. Jeg har personligt en ambition om at vinde medaljer, og BSH spiller også europæisk, hvilket jeg finder yderst motiverende. Holdet er også enormt slagkraftigt. Det glæder jeg mig til at arbejde med, siger han. - Patrick har vist i Holstebro, at han kan arbejde langsigtet, samtidig med, at han skaber resultater. Han kan skabe en tydelig profil og sætte et tydeligt aftryk på sit hold, og så synes jeg, at de resultater, han har vist i Holstebro i forhold til budgettet, har været meget imponerende, siger Jesper Schou. BSH mangler stadig at lægge flere brikker i spiller-puslespillet for en kommende sæson. Klubben og Patrick Westerholm er da også allerede i gang med at se på potentielle spillere. - Det været vigtigt, at en ny træner tror på de spillere, der er på kontrakt. Dem er vi nemlig rigtig tilfredse med, og vi ser et stort potentiale i dem. Det billede har Patrick heldigvis også, siger Jesper Schou.