Jysk-direktør: Vi skifter navn i Tyskland

AARHUS Siden Jysk åbnede den første butik i Tyskland i 1984, har kunderne i nabolandet kendt Jysk under navnet Dänisches Bettenlager.

Det bliver der imidlertid lavet om på, når næsten 1.000 tyske butikker i løbet af efteråret skifter navn til Jysk.

- Det er noget, vi har arbejdet med igennem længere tid uden at have en konkret tidsplan. Den har vi så nu, og det betyder, at vi kan informere kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere om, at ændringen sker i efteråret 2021, siger CEO & President i Jysk, Jan Bøgh, der er bosiddende i Silkeborg.

Allerede i oktober 2020 gennemførte Jysk første etape af navneskiftet, da 88 butikker i Østrig skiftede navn fra Dänisches Bettenlager til Jysk.

Et skifte, som blev godt modtaget af kunderne.

- Med navneskiftet kommer også nye koncepter, opdaterede butikker og ikke mindst nye produkter. Det tog kunderne i Østrig rigtig godt imod, og vi så en markant stigning i salget, inden butikkerne desværre måtte lukke ad flere omgange grundet coronavirus, siger Jan Bøgh.

Netop erfaringerne fra Østrig kombineret med fordelene i kun at have ét brand er grunden til, at Jysk vælger at skifte navnet i Tyskland allerede i år, tilføjer Bøgh.