Ups – bil holder på togskinnerne

Brian Holst 

Politiet måtte torsdag aften rykke ud til en bil, der sad fast på togskinnerne på Frederiksberggade

SILKEBORG Det var uheldigt sving, som en mandlig bilist torsdag aften kastede sig ud på Frederiksberggade.

Manden skulle være drejet ind ad Jernbanevej. Men i stedet kom han til at køre ind på togskinnerne i retning mod Herning. Det oplyser en politibetjent, som Midtjyllands Avis mødte på stedet omkring klokken 19.00 torsdag aften.

Bilen kilede sig fast mellem skinnerne, og den var derfor ikke mulig at køre derfra. Arriva blev informeret, så der ikke pludselig kom et tog. Desuden blev der tilkaldt en autotransport, så bilen kunne blive bugseret væk fra stedet.

Politiet oplyser desuden, at det ikke tyder på, at den pågældende mand har været påvirket af spiritus. Midtjyllands Avis arbejder på at finde ud af, hvad episoden har betydet for togdriften.