Politiet på narkorundtur: Stoffer fundet flere steder

SILKEBORG Politiet har henover weekenden ransaget på flere adresser, hvor der er blevet fundet stoffer.

Natten til søndag klokken 02.08 blev en 19-årig mand standset i bil på Toldbodgade. Han var påvirket af cannabis, og blev sigtet for kørsel med stoffer i blodet. Politiet ransagede desuden på mandens adresse i Silkeborgs midtby. Her blev der fundet 89,57 gram hash og 0,42 gram pot. Det blev den 19-årige sigtet for besiddelse af.

Lørdag aften klokken 21.35 var politiet på besøg hos en 22-årig mand på Borgergade. Her blev der fundet 17,93 gram skunk og 0,51 gram hash. Politiet var også på besøg hos en 37-årig mand på Vestergade, hvor der blev fundet 13,13 gram kokain, som manden blev sigtet for besiddelse af.

Og fredag aften var politiet på besøg hos en 58-årig mand på Hjejlevej, hvor der blev fundet 65,96 gram hash, som manden blev sigtet for besiddelse af.