Jysk & co. med nye rekorder

Jakob Munk Schmidt 

Lars Larsen Group håber, at indeværende regnskabsår slutter med et resultat på niveau med 2019/20

SEJS/SVEJBÆK Lars Larsen Group præsenterer torsdag et årsregnskab for perioden 2019/2020, som viser rekordhøj omsætning og indtjening.

Omsætningen er steget med 2,9 mia. kr. til 35,6 mia. kr., svarende til en stigning på 9 procent. Og resultat efter skat er steget med 300 mio. kr. til 3,2 mia kr. svarende til en stigning på 8,6 procent.

- Vi er meget tilfredse med resultatet. Det kommer efter et år, hvor coronapandemien har fyldt meget. Derfor er der ekstra god grund til at glæde sig over, at virksomhederne i Lars Larsen Group generelt har udviklet sig positivt, siger Jesper Lund, administrerende direktør i Lars Larsen Group.

Lars Larsen Group består af alle de selskaber, som er ejet af familien Brunsborg, Lars Larsens efterkommere - opdelt i tre områder: Jysk, de øvrige virksomheder ejet af Lars Larsen Group samt investeringer.