Mand sigtet for at køre mod færdselsretningen

SILKEBORG En 65-årig mand fra Silkeborg blev onsdag formiddag sigtet for se stort på færdselsskiltningen, da han kørte fra Vestergade og ind ad Grønnegade i Silkeborg.

Bilkørslen skete imod færdselsretningen. Kommunen har i samarbejde med politiet ændret på færdselsretningen på Grønnegade og Toldbodgade, der begge er ensrettede gader. Det sker primært, fordi oversigtsforholdene er dårlige ved kørsel fra Grønnegade ud på Drewsensvej. Lokalpolitiet oplyser, at der foreløbig er opsat indkørsel-forbudt skilte, mens der endnu mangler nogle »ensrettet-skilte«. Bilisten blev alene sigtet for ikke at følge færdselsskiltene, hvilket straffes med en bøde. Normalt straffes kørsel mod ensretningen også med et klip i kørekortet. Men da disse skilte endnu ikke er opsat, så undgik bilisten at få et klip i kørekortet.