13-årig gik gennem isen – reddet op af brandvæsnet

Peter A. Sørensen 

Leg på tynd is gik galt. Udrykning til området bag den nye Netto på Borgergade

SILKEBORG Silkeborg Brand og Redning måtte søndag eftermiddag rykke ud til den lille regnvandssø bag Netto på Borgergade. Her var en 13-årig dreng gået gennem den tynde is, og han kunne ikke selv komme op.

- Den 13-årige stod i is til livet, men nåede at blive gennemblødt i forbindelse med, at han faldt gennem isen. Hver gang han prøvede at komme op, brækkede isen omkring ham, siger indsatsleder Lasse Magnussen og konstaterer:

- Det var egentlig udramatisk. Vi sendte to mand ud i overlevelsesdragter og fik ham op, siger Lasse Magnussen.

Hos Brand og Redning advarer man imod at gå ud på is.

- Det er fristende, men isen kan ikke være endnu, siger indsatslederen.