Schilling indstiller håndboldkarrieren

Mathias Hove Andersen 

31-årige Fredrik Schilling skifter spor og stopper som aktiv, men Voel-fløjen fortsætter i en ny rolle i Århus Håndbold

HÅNDBOLD Efter 12 år på topplan har 31-årige Fredrik Schilling valgt at indstille sin aktive håndboldkarriere.

Det oplyser venstrefløjens arbejdsgiver, Århus Håndbold, der fremover får gavn af Fredrik Schilling i en helt ny rolle som salgschef i den østjyske ligaklub.

Fløjspilleren fra Voel, der tidligere har optrådt for Bjerringbro-Silkeborg, lægger ikke skjul på, at sporskiftet kommer lidt tidligere end ønsket.

- Den første plan var heller ikke, at det skulle være nu, men til sommer. Men jeg må også bare være ærlig og sige, at de sidste to sæsoner med sygdomsforløb og skader har sat rigtig mange tanker i gang og måske fremskyndet processen, fortæller Fredrik Schilling til Århus Håndbolds hjemmeside.

- Jeg har mærket efter på mig selv og sagt, at jeg var klar til det nu, og det føles naturligt. Derfor tog jeg også selv dialogen med klubben og er glad og taknemmelig for, at de har bakket mig op hele vejen, da jeg kom og foreslog det første gang for et år siden, uddyber han.

Sideløbende med den nye stilling som salgschef i administrationen bliver Fredrik Schilling en del af det sportslige team i Århus Håndbold, som han har optrådt for siden 2014.

- Drømmescenariet for mig er, at vi får en sund og bæredygtig klub, og vi bliver ved med at lægge lag på og udvikle os hvert år, økonomisk såvel som sportsligt. Det håber jeg at kunne bidrage med, forklarer Fredrik Schilling.