Nye SIF-tiltag på vej: Fanmøde og podcast

Michael Helligsø 

Midtjyllands avis er med til at sætte ekstra fokus på Silkeborg IF før det vigtige forår i 1. division

FODBOLD Silkeborg IF står endnu en gang foran et afgørende forår, og som altid er Midtjyllands Avis med på sidelinjen.

Tirsdag fra klokken 16 er SIF vært for et virtuelt pre-season arrangement, som bliver livestreamet på midtjyllandsavis.dk med chefredaktør Hans Krabbe som moderator.

Her kan fans, sponsorer og andre interesserede følge med og via Facebook stille spørgsmål til direktør Kent Madsen, cheftræner Kent Nielsen og sportschef Jesper Stüker, der vil forsøge at svare på så mange spørgsmål som muligt.

- Vi glæder os til at være partner på den her »pre-season talk«. Vi er den nærmeste og tætteste samarbejdspartner for Silkeborg IF. Vi står på træningsbanerne fra mandag til fredag, og det er vores redaktion, der ved mest om SIF, siger chefredaktør Hans Krabbe.

- Vi vil gerne knytte tættere bånd til SIF. Ikke at vi bare klør dem på ryggen og er ukritiske, men ved at vi får et godt og konstruktivt samarbejde. Vi har kompetencer og muligheder for at understøtte et arrangement som det her, og det gør vi rigtig gerne. Det glæder vi os til. Det er fodboldfolk, der går sammen om at klæde silkeborgenserne bedre på til det forår, vi står foran, siger han.

Ugentlig podcast
Derudover har Midtjyllands Avis før denne forårssæson planer om at lave en ny SIF-podcast med avisens sportsredaktion. Den skal udkomme om mandagen.

- Vi er faktisk på vej med pressehistorie i Silkeborg. Når SIF har spillet kampe, leverer vi en podcast, hvor vi kigger nærmere på de ting, vi måske ikke fik plads til i avisen.

- Vi laver en mere indgående snak om, hvad vi så dagen før. Vi slækker på ingen måde på dækningen i avisen, men den nye podcast bliver et supplement til den gode dækning, vi dagligt har i avisen, lyder det fra Hans Krabbe.