Fem kvinder mellem 83 og 101 år blev udsat for fupforsøg

SILKEBORG-VOEL Fem kvinder i alderen mellem 81 år og 101 år fra Silkeborg og Voel har været udsat for et forsøg på at franarre dem deres dankort, oplyser politiet.

De fem ældre kvinder er blevet ringet op af en person, der har udgivet sig for at være fra deres bank. Han har forklaret dem, at der var mistænkelige transaktioner på deres konto, og banken ville derfor sende en person forbi for at hente deres dankort.

Ingen af de fem kvinder afleverede deres dankort eller gav andre bankoplysninger videre. De fortalte i stedet pårørende om det mystiske opkald, og det var på den måde, at det kom til politiets kendskab.

Politiet understreger, at man aldrig må udlevere dankort eller bankoplysninger til fremmede personer. En bank vil aldrig ringe for at hente et dankort.