Corona-status: 10 smittede i Silkeborg – rekord i antal testede

SILKEBORG Fra søndag til mandag blev 10 personer testet positive for coronavirus i Silkeborg Kommune.

Det viser de seneste tal fra Statens Serum Institut (SSI).

Det betyder, at antallet af smittede pr. 100.000 indbyggere den seneste uge (incidenstallet) er på 77. Dermed holder smittetallet i Silkeborg sig på et stabilt - men højt - niveau. Silkeborg er den kommune i landet, der har 18. flest smittede i forhold til indbyggertallet.

Mange lyttede til opfordringen om at lade sig teste i forbindelse med afslutningen af vinterferien. Antallet af test den seneste uge er således 11.163. Det er det højeste antal under hele pandemien. Lyntest er ikke med i opgørelsen.

Det seneste døgn er der på landsplan fundet 450 tilælde med corona, oplyser SSI.