Fra Ib & Fruen til butikschef

Peter A. Sørensen 

SILKEBORG Igennem to årtier drev Ib Røntoft-Hansen butikken Ib & Fruen på hjørnet af Tværgade og Nygade i Silkeborg, men efter den måtte lukke, har han nu fundet nyt job.

Ib Røntoft-Hansen er ansat som butikschef for det nybyggede designcenter på Grenåvej i Aarhusm hvor han skal stå i spidsen for Ingvard Christensens nye butik og showroom.

– Jeg har altid været meget interesseret i møbler, design og indretning. Derfor er jobbet som butikschef hos et af landets førende møbelhuse et drømmejob og en mulighed, jeg ikke kunne sige nej til, siger Ib Røntoft-Hansen.

Det 1500 kvadratmeter store møbelhus bliver Ingvard Christensens femte i Danmark.

Selvom Ib Røntoft-Hansen ser tilbage på tiden som en del af detailhandlen i Silkeborg med glæde, er den 48-årige butikschef overbevist om, at han traf den rigtige beslutning ved at søge nye udfordringer.

– Jeg har været meget glad for min tid som en del af detailhandlen i Silkeborg. Jeg har jo immervæk arbejdet et halvdelen af mit liv der. Men det er også min oplevelse, at der bliver længere og længere mellem specialbutikkerne, der i højere grad overgår til at være webshops. Jeg brænder for den direkte kontakt med kunderne og for at skabe en flot butik, der giver kunden en god oplevelse, siger Ib Røntoft-Hansen.

Ib & Fruen gik konkurs i april 2020 efter nogle svære år med underskud.