Nybyggere har fået nøgle til deres hjem i Silkeborg

Kenneth Husum 

Nybyggerparret flytter til Silkeborg til august

SILKEBORG Nybygger-parret Sunnvá Dahl Rasmussen og Martin Høgfeldt Olsen, der vandt et rækkehus på Gubsøtoften til 2,5 millioner kroner i TV 2-programmet »Nybyggerne« har nu fået nøglerne til deres nye hjem i Silkeborg.

– I dag er en stor dag for os to. Vi har nemlig fået nøglerne til vores nybyggerhus, og huset er officielt vores. Vi kan nu begynde at planlægge vores flytning fra København til Silkeborg, skriver Sunnvá Dahl Rasmussen på Instagram.

Siden optagelserne er der sket en masse for Martin Høgfeldt Olsen, fortæller hun.

– Martin har valgt at sætte sin karriere hos Mærsk på standby og er startet på en ny uddannelse som bygningssnedker. Martin er i gang med sit grundforløb i København, og derfor forventer vi at flytte til Silkeborg til august. Vi glæder os helt vildt meget til at starte dette nye kapitel og at komme tættere på naturen i en af Danmarks flotteste byer, skriver Sunnvá.