Jobskifte: Silkeborg-Voel ansætter BSH-klippe

Michael Helligsø 

34-årige Klaus Thomsen bliver til sommer en del af trænerteamet i Silkeborg-Voel

HåNDBOLD 34-årige Klaus Thomsen er i gang med sine sidste måneder som professionel håndboldspiller i Bjerringbro-Silkeborg, mens Jysk Arena skal fortsat være hans hjemmebane.

Torsdag meddeler Silkeborg-Voel, at klubben fra næste sæson har hyret den tidligere landsholdsspiller, der tiltræder på en tre-årig fuldtidsaftale.

- Vi er i Silkeborg-Voel KFUM rigtig tilfredse med, at vi bliver en del af fremtiden hos Klaus Thomsen. Sammen med Elite Silkeborg har vi lavet en ordning, der betyder at Klaus Thomsen tilknyttes på en fuldtidsaftale i de kommende tre sæsoner, lyder det fra klubben.

Klaus Thomsen skal hos Silkeborg-Voel KFUM være cheftræner for U19-ligapigerne. Derudover skal han indgå i trænerteamet omkring ligaholdet og skal være med på bænken til alle holdets kampe.

Her vil han assistere Jakob Andreasen og Ole Jensen med input til det håndboldfaglige og medvirke som fysioterapeut. Samme stilling skal han have hos Elite Silkeborg.

»Han har store kompetencer«
Cheftræner Jakob Andreasen er meget tilfreds med tilføjelsen.

- Klaus Thomsen har vi kendt i mange år og vi ved jo, at han har store kompetencer. Han har spillet på den øverste hylde i dansk håndbold i 15 år, spillet om medaljer og været en del af det danske landshold. Han er ganske enkelt en stor kapacitetsmæssig tilføjelse til vores klub. Det er profiler som ham, der kan være med til at rykke os opad i dansk håndbold, siger Voel-træneren.

- Vi er derudover naturligvis også glade for, at vi kan hjælpe Klaus med at få en god overgang fra aktiv spiller til tidligere spiller, siger træneren.

Klaus Thomsen ser frem til den nye udfordring.

- Jeg er rigtig glad for, at det for mig har været en god og nem proces i forbindelse med mit karriestop. Tidligt i mine overvejelser har jeg haft snak med Silkeborg-Voel KFUM, og det betyder rigtig meget for mig, at jeg kan fortsætte i det håndboldmiljø, jeg har været en del af i mange år.

- Klubben er ikke ukendt for mig, da jeg har været ungdomstræner i klubben tidligere, og dens værdier passer rigtig godt til mig og hvad jeg står for. Derfor glæder jeg mig også rigtig meget til at tage fat på mine nye og spændende arbejdsopgaver i de kommende sæsoner, siger han.