SIF-komet udtaget til dansk EM-trup

Michael Helligsø 

Rasmus Carstensen er blandt de 23 spillere, der næste uge tager hul på U21-EM

FODBOLD Rasmus Carstensens kometagtige karriere har nået endnu en milepæl.

Den 20-årige højreback fra Silkeborg IF er udtaget til den danske U21-landsholdstrup, der næste uge tager hul på EM-gruppespillet.

Den tidligere SIF-forsvarer Frederik Alves Ibsen, der nu spiller for engelske West Ham, er også med i truppen.

Til gengæld er der ikke fundet plads til Lask Linz-spilleren Mads Emil Madsen, der også har fortid i SIF.

U21-landsholdet kvalificerede sig i oktober for fjerde U21 EM-slutrunde i streg, men grundet coronapandemiem afvikles slutrunden i en anden form end normalt. Derfor tager Danmark allerede tager hul på EM-gruppespillet den 25. marts mod Frankrig.

Landstræner Albert Capellas har fundet plads til to nye navne. Det drejer sig om Nikolai Baden Frederiksen, som er udlejet fra Juventus til østrigske WSG Wattens, og den kun 17-årige Wahid Faghir fra Vejle Boldklub.

Derudover er der comeback til Mads Roerslev fra Brentford og Andreas Poulsen fra Borussia Mönchengladbach, der i denne sæson er udlejet til Austria Wien.

- Vi har alle på holdet set frem til slutrunden i lang tid. Vi har forberedt os i mange måneder og ser frem til endelig at arbejde målrettet frem mod vores kamp mod Frankrig, som er en nøglekamp for os. I vores trup er der både et par nye navne og hele 10 spillere, der også kan være med på det næste U21-landshold. Det er flot og siger meget om det talentarbejde, der foregår i Danmark i øjeblikket, siger Albert Capellas til dbu.dk.