Hagelskjær skifter til superligaklub

Søren Nielsen 

Den talentfulde forsvarsspiller Anders Hagelskjær har fundet sig en ny klub

FODBOLD Den 24-årige Anders Hagelskjær har indgået en tre-årig aftale med superligaklubben AaB.

Han forlader dermed Silkeborg IF til sommer, hvor han har kontraktudløb.

Det oplyser begge parter i en pressemeddelelse.

Anders Hagelskjær var i sin ungdomstid en del af FC Midtjylland, men gennembruddet som seniorspiller kom hos Skive I.K., hvor han nåede 42 officielle kampe, før han i sommeren 2018 blev købt af Silkeborg I.F.

I Silkeborg er det foreløbig blevet til 82 officielle kampe og tre scoringer for 24-årige Hagelskjær, der er duelstærk, hovedspilsstærk og besidder en god venstrefod. AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Vi har fulgt Anders Hagelskjær længe, og han er en dygtig spiller med et fortsat udviklingspotentiale, og derfor ser vi frem til at han bliver en del af AaB.

- Så sent som i lørdags spillede Anders alle 90 minutter, da Silkeborg besejrede Hobro med 3-0, og det er selvfølgelig vigtigt for Anders at være professionel og levere optimalt i sine sidste måneder i Silkeborg I.F., hvor han har været glad for at være, siger Inge André Olsen.