Jorn-værker på påskeudstilling

Christian Kloch Larsen 

Galerie Moderne viser fra lørdag årets påskeudstilling med blandt andet tre værker af Asger Jorn

Galerie Moderne Silkeborg er lørdag klar til at vise årets påskeudstilling og igen i år er der opsigtvækkende værker af Asger Jorn på den danske og internationale udstilling. Det er lykkedes galleriet at få to malerier og et lertøjsfad af Jorn med på påskeudstillingen 2021.

Der er tale om et stort maleri, som Asger Jorn malede i 1945, og et modifikationsmalerier, som er fra 1964. Lertøjsfadet er fra 1969.

Blandt de øvrige kunstnere, som kan opleves på Galerie Moderne, er Henry Heerup, Carl-Henning Pedersen, Pierre Wemaëre, Lucebert, Joseph Beuys, Gerda Louis-Hansen, Adam Saks, Maja Lisa Engelhardt, Lars Tygesen, Anders Brinch, Andrei Kalkoutine, Simone Haack og Peter Brandes.

Udstillingen kan ses fra 27. marts til 15. maj.