microphone in studio on a blur background

Boligselskab står bag koncerter i hele kommunen

Kenneth Husum 

Silkeborg Bolig-selskab har fået penge til koncerter med De Go’e Gamle

SILKEBORG Silkeborg Boligselskab arrangerer koncerter for beboere og andre, der har lyst til lidt opmuntring, efter at meget har været lukket ned på grund af corona.

Silkeborg Boligselskab har fra Boligselskabernes Landsorganisation fået bevilget penge, der skal gå til 11 koncerter, der bliver kaldt for »Musik binder os sammen«.

Den første koncert finder sted midt i maj ved boligselskabets kontor på Vestergade i Silkeborg, og herefter er det meningen, at der den næste måned skal være koncerter forskellige steder i Silkeborg, Bryrup, Them, Gjern, Sorring, Virklund, Sejs og Kragelund.

Det bliver med et lille tre mands orkester, der hedder De Go’e Gamle, der har opfundet deres egen koncertform, mens der har været stille på grund af corona.

Orkesteret har ombygget en ældre campingvogn til mobilscene, og alt udstyr er fastmonteret i vognen, og så er De Go’e Gamle klar, når der bliver sat strøm til.

Silkeborg Boligselskab har sammen med pensionistforeningen på Aarhusbakken i Silkeborg søgt penge hjem til koncerterne fra en pulje, der er afsat til at forebygge ensomhed og isolation i kølvandet på corona-restriktionerne.