Officielt: BSH-ikon er i gang med sin sidste sæson

Michael Helligsø 

40-årige Mads Ø. Nielsen har besluttet sig for at stoppe karrieren til sommer

HåNDBOLD Endnu en rutineret spiller siger farvel til Bjerringbro-Silkeborg efter denne sæson.

Fredag blev det officielt, at klubbens mangeårige profil, Mads Ø. Nielsen, der netop er fyldt 40 år, stopper karrieren til sommer.

- Det skal jo stoppe på et tidspunkt. Der skal nu bygges et nyt hold op i BSH, og der kommer en masse unge spillere, der skal forme fremtidens hold. Det kombineret med en spændende jobmulighed i Jyske Bank gjorde det forholdsvis let at træffe beslutningen i sidste ende, siger Mads Ø. Nielsen.

Han begynder 1. september i en graduate stilling i Jyske Bank, hvor han de seneste år har arbejdet i kundecentret.

Den tidligere landsholdsspiller har med undtagelse af tre sæsoner i Skive fra 2014 til 2017 altid spillet i Bjerringbro FH og Bjerringbro-Silkeborg.

Hans navn og ansigt er at finde i Hall of Fame i JYSK arena, og fra 2005-2015 var han hjerteklubbens ’Most Valuable Player’.

- Jeg vil huske alle de gode oplevelser, jeg har haft med virkelig mange fantastiske mennesker. Det har været et privilegium at nyde at gå på arbejde hver eneste dag i mere end 20 år og at kunne leve af min hobby. Hele den udvikling, som håndboldsporten og klubben har været igennem alle de år, har været spændende at være vidne til fra første parket, siger Mads Ø. Nielsen, der håber på at sige farvel med DM-guld til sommer.

- Drømmescenariet er selvfølgelig at slutte af med DM-guld og en kæmpe guldfest, siger Mads Ø. Nielsen.

BSH-direktør Jesper Schou anerkender veteranens store indsats for klubben.

- Mads har, siden han kom retur til klubben i 2017, måske udefra set og målt på spilletid ikke været den spiller, der har haft den største rolle på holdet, men det er ikke det samme som at sige, at han ikke har haft en vigtig rolle på holdet – for det har han, siger Jesper Schou.

- Jeg er rigtig glad for, at vi fik Mads retur i 2017, og at det er hos os, at der sættes punktum for en rigtig flot karriere. Det er en spiller, der stopper, som jeg har den største respekt for, siger Jesper Schou.