Fuld kvinde på afveje: Kørte galt i rundkørsel og svinede betjente til

FUNDER/SEJS-SVEJBæK En kvinde på 27 år fra Aarhus kan se frem til en større »hilsen« fra politiet.

Det begyndte med, at kvinden mellem søndag klokken 18 og mandag klokken 13.45 stjal en bil på Julsøvej i Sejs-Svejbæk af en bekendt. Kvinden tog nøglerne uden tilladelse og kørte derefter væk i bilen. Mandag kort før klokken 14 kørte den 27-årige i vestlig retning af Silkeborgmotorvejen. Dér blev en 62-årig mand fra Silkeborg ramt af kvindens bil. Manden bil blev ramt på venstre hjulskærm og frem til fronten på venstre side.

Manden fulgte efter kvinden, men hun standsede ikke bilen. Hun kørte væk fra motorvejen ved afkørslen til Funder. Her ramte hun autoværnet på broen henover Silkeborgmotorvejen. Heller ikke det fik den 27-årige til at standse.

Først da kvinden kørte galt i rundkørslen på Funder Kirkevej og ikke kunne komme fri, stoppede hun. Et par vidner holdt hende tilbage, indtil politiet ankom. Her blev tre betjente udsat for flere ukvemsord fra kvinden, der viste sig at være kraftigt spirituspåvirket og i øvrigt også allerede havde fået frataget kørekortet.

Den 27-årige kvinde bliver nu sigtet for op mod 10 overtrædelser af loven.

Bilens ejer er uden skyld i sagen, oplyser politiet.