Tricktyve på spil: Snød sig til kontanter i Rema 1000

SILKEBORG Mandag klokken 19.24 kom tre mænd ind i Rema 1000 på Lyngbygade i Silkeborg. De to af mændene distraherede de ansatte, mens den tredje mand listede sig ind på kontoret, hvor han stjal kontanter. Det er endnu uvist, hvor stort beløbet er.

Politiet kan heller ikke give noget signalment af mændene endnu, da de endnu ikke har set al videomaterialet igennem. Politiet ved heller ikke, om det er de samme tre mænd, der i begyndelsen af marts udførte et lignende tricktyveri hos Circle K på Bregnevej, hvor også to mænd distraherede de ansatte, mens en tredje mand stjal cigaretter fra baglokalet.

Desuden er der også sket et større cigarettyveri i Viborg for nylig, hvor tre mænd brugte nogenlunde samme metode.

Det er for tidligt at sige, om det er de tre samme mænd, der turnerer rundt med deres tricktyveri, oplyser politiet.