Indbrud i restauration: Kørte væk på ladcykel med spiritus og lydudstyr

To maskerede mænd stak af med tyvekoster på en ladcykel

SILKEBORG Hvis nogle har set to mænd på en ladcykel fyldt med spiritus og lydudstyr natten til tirsdag ved Nygade, så vil politiet meget gerne høre om det.

Natten til tirsdag omkring klokken 04.00 blev der begået indbrud i restaurationen Likørstuen på Nygade. Her havde to mænd brudt ind gennem en branddør, hvorefter de stjal fem store flasker spiritus - magnumflasker. Desuden blev der stjålet en DJ-pult samt andet lydudstyr og værktøj.

- Via videoovervågning kan vi se, at to mænd kører væk fra stedet på en ladcykel. De er maskerede, men det kan sagtens være, at de kort efter har taget maskeringen af. Så hvis nogle har set de to mænd natten til tirsdag, så vil vi gerne høre om det, siger politikommissær Bent Riber Nielsen fra politiet i Silkeborg.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

holst