Officielt: Landsholdsspiller vender retur til Silkeborg-Voel

Michael Helligsø 

30-årige Filippa Idéhn ser frem til gøre comeback i Silkeborg-Voel til næste sæson

HåNDBOLD Som Midtjyllands Avis torsdag kunne fortælle, skifter den svenske landsholdskeeper Filippa Idéhn fra næste sæson tilbage til Silkeborg-Voel KFUM.

Hun har i den seneste sæson optrådt for rumænske Minaur Baia Mare, men har skrevet under på en toårig aftale med Silkeborg-Voel KFUM, hvor hun var på kontrakt i sæsonen 2019/2020.

- Jeg havde mange gode oplevelser hos Silkeborg-Voel KFUM i sidste sæson, og derfor er jeg naturligvis glad for at vende retur til klubben.

- Trænerstaben og mange af spillerne kender jeg fra tidligere, og derfor tror jeg på, at jeg hurtigt finder mig tilrette. På det sportslige plan er det naturligvis min ambition, at vi igen til næste sæson skal med i slutspillet, hvor vi forhåbentlig kan levere gode præstationer, siger Filippa Idéhn.

Direktør Mikael Bak er også meget tilfreds med, at Filippa Idéhn bliver afløseren for Eli Marie Raasok, der skifter til Randers HK.

- Vi ser frem til at byde velkommen til Filippa. I sin ene sæson hos os leverede hun undervejs rigtig fine præstationer, og vi tror på, at hun sammen med Stine Bonde kan være et af ligaens bedste makkerpar på målmandsposten. Der er ingen tvivl om, at vi får en målmand, der har et rigtig højt topniveau, hvilket hun har bevist gennem en årrække, siger direktøren.

På det svenske landshold står Filippa Idéhn noteret for mere end 100 kampe. Det er endnu uvist, om hun skal med Sverige til sommerens OL i Tokyo.