Hovedsponsor øger støtte til Silkeborg-Voel

Michael Helligsø 

Jysk fortsætter samarbejdet med ligaklubben

HåNDBOLD Silkeborg-Voel og den ene af klubbens to hovedsponsorere, Jysk, fortsætter parløbet i de kommende sæsoner.

Onsdag meddeler ligaklubben, at Jysk forlænger aftalen med Silkeborg-Voel og samtidig forøger værdien af virksomhedens sponsorat til stor glæde for Voel-direktør Mikael Bak.

- Vi er i dialog med alle sponsorer, fordi vi jo ikke har været i stand til at levere de aftalte ydelser i form af blandt andet VIP-billetter. Derfor er det utrolig vigtigt for os, at sponsorerne har forståelse for vores situation og er klar til at se fremad mod de kommende sæsoner, hvor vi forhåbentligt igen kan invitere tilskuere indenfor.

- Vores hovedsponsor er naturligt nok afgørende for os i den situation, og derfor er jeg utrolig glad for, at vi nu kan spille med Jysk på trøjen indtil juni 2023, siger Mikael Bak.

Jysks administrerende direktør Jan Bøgh er ligeledes tilfreds med, at parterne er blevet enige om at forlænge aftalen.

- I Jysk vil vi gerne være en samarbejdspartner, man kan stole på. Også når det virkeligt gælder, og det er jo tilfældet for mange sportsklubber lige nu. Derfor vil vi gerne sende det signal, at vi gerne vil forlænge hovedsponsoratet og på den måde være med til at sikre et solidt fundament for fremtidig sportslig succes. Jeg håber samtidig, at andre sponsorer vil følge eksemplet og forlænge deres aftaler, siger Jan Bøgh.

Mens Jysk har forlænget aftalen, er det fremtidige samarbejde med Silkeborg-Voels anden hovedsponsor, Wila, endnu uafklaret.