Skadesplaget bagspiller bliver i Silkeborg-Voel

Michael Helligsø 

23-årige Louise Ellebæk har forlænget aftalen med ligaklubben for endnu et år

HåNDBOLD I øjeblikket er Louise Ellebæk ved at komme sig efter en skulderoperation, og midt i genoptræningen har hun fået en stor opmuntring.

Den 23-årige Silkeborg-Voel-spiller har netop forlænget aftalen med ligaklubben for yderligere et år.

- Jeg har fra første dag i klubben følt mig rigtig godt tilpas. Der er gode værdier og et godt sammenhold, hvilket vægter højt hos mig, siger Louise Ellebæk.

Hun kom fra tre sæsoner siden til klubben fra det daværende FCM Håndbold, men det helt store gennembrud er udeblevet på grund af flere alvorlige skader.

- I mine skadesperioder har der været en fantastisk opbakning fra klubben. Jeg håber, at skaderne vil være fortid, og at jeg kan finde ind i en stabil periode med kontinuerligt spilletid. Vi får en spændende trup i den kommende sæson, og jeg glæder mig til at give mit bidrag, siger hun.

Hos Silkeborg-Voel KFUM er man glade for, at man for fjerde sæson i træk kan råde over den højrehåndede bagspiller

- Louise Ellebæk har hos os vist glimt af, at hun er en spændende spiller med et udviklingspotentiale, både angrebs- og forsvarsmæssigt, siger direktør Mikael Bak.

- Desværre har hun i sine tre år i klubben været ramt af forskellige skader undervejs. Vi har dog en stor tro på Louise, og derfor er vi også glade for, at hun har sagt ja til at forlænge sin aftale med os, siger han.