Borgmestre gør klar til træf

Christian Kloch Larsen 

Det historiske borgmestertræf blev aflyst i januar - ny dato er 11. juni i Kedelhuset

SILKEBORG Det aflyste borgmestertræf, som i januar var planlagt i forbindelse med fejringen af Silkeborg 175 års jubilæum, bliver nu gennemført fredag den 11. juni. Det sker i Kedelhuset på Papirfabrikken.

Her kan man høre byens nuværende borgmester Steen Vindum (V) sammen med hans tre forgængere i borgmesterhvervet Jørn Würtz (S), Jens Erik Jørgensen (K) og Hanne Bæk Olsen (S) fortælle om deres tid som borgmester i Silkeborg og om anekdoter fra borgmesterstolen og tiden i byrådssalen.

Samtalen vil blandt andet handle om Silkeborgs udvikling med refleksioner over tilsammen 35 år i en epoke af Silkeborgs historie i stor og konstant forandring.

Og om, hvordan borgmesterembedet og et topjob i kommunalpolitik har påvirket dem personligt.

Moderator ved borgmestersamtalen er Hans Krabbe, chefredaktør ved Midtjyllands Avis.

Det historiske træf blev i januar aflyst, da det ikke kunne gennemføres under de gældende coronarestriktioner. Nu kan det lade sig gøre at samle 125 personer til arrangementet i Kedelhuset. Billetterne er gratis og kan hentes på Kedelhusets hjemmeside.

Hvis man ikke får en billet, er det muligt at følge borgmestertræffet online, da det livestreames på såvel Silkeborg Kommunes hjemmeside som på midtjyllandsavis.dk.