Her er den nye rektor for Danmarks største gymnasium

Tina Riis Mikkelsen ny rektor på gymnasiet

SILKEBORG Danmarks største almene gymnasium har fået ny rektor. Det bliver den hidtidige vicerektor Tina Riis Mikkelsen fra Silkeborg, som overtager stillingen på Silkeborg Gymnasium efter Erik Olesen, der lader sig pensionere efter 27 år i stillingen.

Formanden for bestyrelsen på gymnasiet, Palle Broman, hilser den nye rektor velkommen og ser frem til samarbejdet.

- Tina var en del af et stærkt ansøgerfelt til stillingen. Vi er overbeviste om, at hun kan fastholde Silkeborg Gymnasium som en skole, hvor både elever og personale trives og samarbejder på bedste vis samtidig med, at der opnås ekstraordinært gode resultater. Vi har ansat en udviklingsorienteret rektor, der virkelig brænder for Silkeborg Gymnasium, og som vil gå foran i arbejdet med at klæde unge fra Silkeborgområdet på til fremtiden, siger han.

Tina Riis Mikkelsen har været ansat på Silkeborg Gymnasium siden 1995. Hun begyndte som en dygtig og engageret underviser i biologi og historie og var siden også studievejleder. I 2008 blev hun uddannelseschef og fem år senere vicerektor.

- Tina har gennem årene spillet en væsentlig rolle i udviklingen af Silkeborg Gymnasium - både når det gælder det organisatoriske og samarbejdet på skolen og i forhold til etablering af en mangfoldig kultur og et bredt spektrum af muligheder for eleverne, lyder det fra Palle Broman.

Også Mette Hosbond Kristensen, repræsentant for personalet i bestyrelsen, er meget tilfreds med valget af Tina Riis Mikkelsen som rektor.

- Jeg har i forbindelse med en grundig ansættelsesproces haft samtaler med alle personalegrupper om deres ønsker til den nye rektors kompetencer. Tina er en meget vellidt leder, og der er udbredt respekt for hendes dygtighed og menneskeforståelse i forhold til arbejdet med personalet, siger Mette Hosbond Kristensen.