Stor dag for SIF: Lars Larsen-selskab bliver hovedsponsor

Michael Helligsø 

Fra næste sæson og tre år frem bliver Jysk hovedsponsor i SIF i stedet for Mascot International

FODBOLD Silkeborg IF skifter hovedsponsor fra næste sæson.

Lars Larsen-selskabet Jysk kommer i de kommende tre år til at pryde brystet på spillernes trøjer, og efter 10 år stopper Mascot International dermed som hovedsponsor i klubben.

SIF-direktør Kent Madsen er meget tilfreds med den nye aftale.

- Vi har i forvejen et rigtig fint samarbejde med Jysk og Lars Larsen Group. Jeg er meget glad for, at det samarbejde nu udvides og at en af de største succeser i dansk erhvervsliv i nyere tid dermed også er hovedsponsor i Silkeborg IF. Jysk er et superstærkt brand, som vi glæder os til at vise frem på de danske fodboldstadions og overfor de mange tv-seere, der følger vores kampe, siger Kent Madsen.

Han takker samtidig Mascot for det mangeårige samarbejde og glæder sig til at fortsætte relationen, da arbejdsbeklædnings-giganten stadig vil være blandt de største sponsorer i klubben gennem tribunesponsoratet til Mascot Tribunen.

- Jeg vil gerne takke familien Grosbøl og Mascot for næsten 10 års godt samarbejde omkring hovedsponsoratet. Vi ser i SIF frem til et fortsat konstruktivt samarbejde i årene fremover, blandt andet omkring Mascot Tribunen på Jysk Park. Mascot har været inde i en flot udvikling i de seneste mange år, og det er vores håb, at fremgangen fortsætter for en af områdets erhvervsmæssige sværvægtere, siger Kent Madsen.