Foto: Jakob Stigsen Andersen

To påsatte brande på Lupinvej og Resedavej

Christian Kloch Larsen 

Kraftig røg i to opgange på Lupinvej på grund af ild i cykel

SILKEBORG Midtjysk Brand og Redning rykkede natten til lørdag ud til to påsatte brande på Lupinvej og Resedavej. Klokken 00.30 blev der slået alarm i to opgange på Lupinvej på grund af en kraftig røgudvikling fra en fælles kælder.

Det viste sig, at der i kælderen var sat ild til en cykel.

- Røgudviklingen var meget kraftig og det lugtede grimt af brændt gummi. Det lykkedes dog hurtigt at slukke branden og det var ikke nødvendigt at evakuere beboere fra de to opgange, fortæller indsatsleder ved Midtjysk Brand og Redning, Allan Riisberg.

Klokken lidt over tre natten til lørdag var der igen bud efter mandskab fra Brand og Redning. Denne gang var der sat ild til en støvsuger og en ventilator, som stod på en indkøbsvogn ved en affaldscontainer på Resedalvej.