Silkeborgs socialchef stopper

Dorte Eastwood går på pension ved udgangen af oktober

SILKEBORG Socialchef Dorte Eastwood går på pension.

Efter 11 år som socialchef i Silkeborg Kommune har Dorte Eastwood meddelt, at hun ønsker at gå på pension ved udgangen af oktober 2021. Dorte Eastwood fylder 64 år i oktober, og hun kom til Silkeborg Kommune 1. februar 2010.

- Dorte Eastwood kom til Silkeborg Kommune i en meget vanskelig tid, hvor kommunen stod i en krise og blev nødt til at afskedige næsten 650 medarbejdere. Hun skabte stabilitet og fik styr på økonomien på socialområdet, som på daværende tidspunkt var stærkt udfordret af budgetoverskridelser. Hun har gennem årene været med til at udvikle socialområdet, og selvom vi igen i dag er økonomisk udfordret på socialområdet på grund af markant flere borgere med særlige behov, der både har brug for hjælp og et retskrav på hjælp, er det en robust og veldrevet organisation, som Dorte Eastwood tager afsked med ved udgangen af oktober, siger koncerndirektør Lauge Clemmensen.

- Jeg vil gerne takke Dorte Eastwood for hendes store indsats gennem årene og det store engagement, hun har lagt i at skabe den gode kommune, vi har i dag, også for nogle af de mest svage og sårbare i samfundet, siger Lauge Clemmensen.

Stillingen bliver slået op hurtigst muligt.