Birch bliver storsponsor i SIF

Peter A. Sørensen 

Silkeborgs store ejendomsudvikler går ind i SIF som en af de store sponsorer

SILKEBORG Birch Ejendomme bliver en af de store sponsorer i Silkeborg IF. Fra næste sæson og minimum tre år frem vil det karakteristiske Birch-logo være på SIF-spillernes shorts.

Birch Ejendomme overtager dermed den ledige plads, efter at Jysk er rykket op som hovedsponsor.

I forvejen er Birch en markant samarbejdspartner i klubben.

- Birch ønsker at udvide sponsoratet, da SIF er vigtig for hele Silkeborgs identitet. Vi vil gerne være med til at understøtte deltagelsen i 3F Superligaen og håber at SIF bliver en fast del af landets bedste fodboldrække, siger stifter og ejer af Birch Ejendomme, René Birch.

Birch Ejendomme har gennem de seneste 10 år sat et markant præg på Silkeborg gennem byggeri af lejeboliger – primært lejligheder og rækkehuse - og derfor er det vigtigt for virksomheden, at byen har nogle områder, der gør Silkeborg kendt.

- Silkeborg er blandt de 10 største byer i landet og er inde i en rivende udvikling. Derfor bør vi også have en fodboldklub, der har en tilsvarende placering. Med byens størrelse og det udviklingspotentiale, der er i gang med at blive forløst, er det også vigtigt at kunne tilbyde topfodbold, lyder det fra René Birch.

SIF-direktør Kent Madsen er glad for at have fået endnu en stor aftale på plads, og han kan nu se frem til at præsentere helt ny spilledragt i nær fremtid med Jysk på brystet og Birch på benene.

- Endnu en markant lokal virksomhed med landsdækkende aktiviteter har med sit nye sponsorat vist os tillid. Jeg er utrolig glad for Birch Ejendommes vilje til at gå massivt ind i SIF og dermed yde sit bidrag til, at vi kan levere topfodbold i Silkeborg. Vi vil gøre vores yderste for at leve op til tilliden, siger Kent Madsen.

- Birch Ejendomme har gennem de seneste 10 år udviklet sig eksplosivt og er en virksomhed, Silkeborg kan være stolt af. Vi er i SIF stolte af at have fået Birch-logoet på spilledragten, siger Kent Madsen.