SMT inviterer på løb og walk i Nordskoven

SEJS-SVEJBæK På lørdag den 12. juni inviterer SMT Silkeborg i samarbejde med Naturstyrelsen og Silkeborg Kommune igen alle, der har lyst til at komme i skoven, med på tur. Man bestemmer selv, om man vil have løbeskoene eller traveskoene i brug, de to afmærkede ruter i Nordskoven er velegnede til begge dele.

Klubben havde for nogle uger siden et lignende arrangement i Sønderskoven. Dengang deltog flere 100, så det har givet klubben lyst til at gentage succesen.

Denne gang er der start fra De Små Fisk ved Sejs.

Man kan starte, når man har lyst i tidsrummet fra kl. 9 til 18. Der er to ruter at vælge mellem, en på 4,6 km og en på 8 km. Man må naturligvis også gerne gennemføre begge.

Klubben lover, at der er garanti for skøn udsigt, smuk varieret skov og for at pulsen kommer lidt op.

Der er hele dagen repræsentanter for klubben i startområdet ved De Små Fisk, og de fortæller naturligvis gerne om aktiviteterne i klubben. Deltagelse i arrangementet er gratis. Men vil man kvittere for turen med et lille beløb, går det ubeskåret til SMT’s nye klubhus.