Harmonikasammenstød på Viborgvej: Tre personer kom lettere til skade

Raju Demian Pelle Steffens 

Uopmærksomhed førte til et harmonikasammenstød på Viborgvej ved Skægkær

SKæGKæR En hvid Opel endte onsdag eftermiddag i grøften, og tre personer kom lettere til skade efter et harmonikasammenstød mellem tre personbiler på Viborgvej ved Skægkær i sydlig retning. Årsagen til uheldet var ifølge vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi den tætte myldretrafik og formentlig uopmærksomhed hos bilisterne. Uheldet skete ved klokken 16.30 tiden. Politiet har endnu ikke lavet en fuldkommen rapport fra uheldet. Men de tre førere som kom lettere til skade i uheldet var en mand fra Viborg født i 1999, en kvinde fra Aarhus født i 1991 og en mand fra Aarhus, som er født i 1985. Der har umiddelbart ikke været nogle passagerer i de involverede biler. Vejen var lukket i knap 15 minutter efter uheldet, indtil man fik flyttet bilerne, det oplyser vagtchefen. Trafikken skulle være normal igen på Viborgvej.