Golf-klubben er pink

tEKST OG FOTO: Jakob Munk Schmidt 

I Silkeborg Ry Golfklub satser man i disse dage på at indsamle over 120.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse

RESENBRO Fra 2016-2020 har Pink Cup i Silkeborg Ry Golfklub indsamlet totalt over en halv million kroner til Støt Brysterne-sagen under Kræftens Bekæmpelse.

I disse dage foregår 2021-udgaven af den lokale velgørenheds-golfevent på banen i Resenbro, og kvinderne i styregruppen forventer og håber på at kunne sende et rekordstort beløb videre til Kræftens Bekæmpelse denne gang. Det vil sige på den gode side af 121.840 kroner, som er den hidtidige rekord fra 2019.

Fredag spilles hovedturneringen i Pink Cup.

- Her er 122 tilmeldte kvinder. Tirsdag havde vi puttekonkurrence, hvor alle kunne deltage, og mandag var 43 tilmeldte kvinder i Pink Cups begyndergolfturnering. Også herrerne har deres egen turnering, fortæller Anja Bøgelund og Maj Gjerulff fra Pink Cup-styregruppen, bestående af i alt ni lokale erhvervskvinder.

En stribe lokale virksomheder har denne gang sponsoreret i omegnen af 600 præmier til en samlet værdi af 160.000 kroner.

Præmierne indgår blandt andet i amerikansk lotteri og som præmier til de aktive for indsatsen ude på banen.

Golfklubbens café har pink fadøl på hanen og tilbyder en pink menu - formedelst 100 kroner, hvoraf de 20 går ubeskåret til den gode sag.