Handlende markerer byens fødselsdag

Fredag 18. juni fejrer Handel Silkeborg og medlemsbutikkerne byens 175 års fødselsdag

SILKEBORG Sammen med gadeforeningerne arbejder Handel Silkeborg med de sidste detaljer på det, der skal blive midtbyens markering af Silkeborgs 175 års fødselsdag.

Det sker blandt andet med musik, opvisning og fødselsdagskage fredag 18. juni.

- Vi vil også gøre vores til at markere, at Silkeborg fylder 175 år. Vi laver lidt larm i gaden, siger Jeanette Østerlund Bamford, eventkoordinator i Handel Silkeborg

Programmet begynder på Torvet klokken 11, hvor kultur-, fritids- og idrætsudvalgsformand Johan Brødsgaard på vegne af Silkeborg Kommune modtager en række fødselsdagskort fra skoleelever. Her vil der samtidig være fødselsdagskage til de første 500 og mulighed for at deltage i fælles fødselsdagssang.

I løbet af eftermiddagen vil man flere gange kunne opleve Blæserbanden spille musik, og klokken 16.30 bliver der gymnastikopvisning på Torvet med Bryrup Springhold og DGIs juniorhold.

- Vi pynter også midtbyen op med flag, og så har vi lagt op til at medlemsbutikkerne er med på lidt sjov og finder nogle varer, som de sætter til salg for fødselsdagsprisen 175 kr., siger Jeanette Østerlund Bamford. bruvik