Masser af sommeraktiviteter for børnene i Silkeborg

Børn og unge i Silkeborg kan blandt andet prøve kræfter med padeltennis eller komme på sommerlejr med fokus på Counter-Strike

SILKEBORG Robot-olympiade, sæbeboble-leg, padeltennis eller sommerlejr med fokus på Counter-Strike. Det er blot nogle af de mange aktiviteter, som børnene i Silkeborg Kommune kan vælge imellem i løbet af sommeren.

Kommunen har offentliggjort årets program for sommeraktiviteter for børn og unge, og i år er der et særligt fokus på at få dem med, som ellers kan være uden for de normale fællesskaber.

- Målet er at give alle børn og unge muligheden for at få en sommerferie og en masse sjove oplevelser sammen med andre, og alle skal med. Især dem som mangler opbakning hjemmefra til at blive en del af forpligtende fællesskaber, og som har brug for gode ferieoplevelser, lyder det fra Cilie Kristensen, som er kommunikationskonsulent i Silkeborg Kommune.

Kommunen afholder hvert år fælleskommunale sommerferietilbud med støtte fra SSP, klubberne og ungdomsskolen og en række frivillige aktører. mh