Fest i Hvinningdal for den nye hal

Der var festtaler og musik, da den nye hal blev indviet i denne uge

SILKEBORG Det coronaudskudte rejsegilde for den nye hal i Hvinningdal, Bilernes Hus Arena, løb i denne uge af stablen til et flot og velbesøgt arrangement foran hal og fællesskabshus.

Der var mødt omtrent 100 mennesker fra lokalområdet, politikere, folkeaktionærer, sponsorer, frivillige og medlemmer i HA85 frem for at deltage i festlighederne og i takken til håndværkerne fra totalentreprenøren Wils A/S.

Næstformand i kultur- og fritidsudvalget, Rune Kristensen (S), fremhævede i sin tale, at Hvinningdal ikke bare får en ny hal, men at byggeriet er en del af udmøntningen af en større helhedsplan for området omkring Hvinningdalskolen.

Rune Kristensen kunne desuden fortælle, at der er flere projekter på vej i området, hvor der lokalt arbejdes på planer for både en kunstgræsbane, et større samlings- og opholdsområde og perspektiver for den nærliggende vandrekirkebygning.

Hovedbestyrelsesformand for Hvinningdal Aktivitetsforening af 1985, Morten Dixen Olseth, glædede sig over, at ibrugtagningen af de nye faciliteter rykker hastigt nærmere.