Sovende mand sigtet for spritkørsel

GJERN En politipatrulje sigtede ved 22-tiden søndag aften en 50-årig mand fra Vinderup for spritkørsel.

Lokalpolitiet oplyser, at manden sad og sov i sin bil på en p-plads på Østergade i Gjern. Bilnøglen sad i tændingen, og motoren var varm.

Politiet anholdt manden, efter at han blæste alkometret noget op over den tilladte grænse. Det bliver nu anklagemyndighedens opgave at bevise, at manden kørte bil i spirituspåvirket tilstand, før han faldt i søvn i bilen.

To andre bilister blev søndag også grebet i ulovlig kørsel. Tidligere på aftenen blev en 25-årig mand sigtet for spritkørsel, da han blev kontrolleret af en politipatrulje på Kastaniehøjvej i Silkeborg.

En lokal mand blev søndag formiddag sigtet for at køre bil på Sportsvej i Bryrup, selv om han er frakendt førerretten.