Tidligere SIF-profil solgt til Tjekkiet

Mathias Hove Andersen 

Efter et enkelt sæson i Lask Linz går turen videre til Slavia Prag for Mads Emil Madsen

FODBOLD Opholdet i østrigske Lask Linz blev aldrig en succes for 23-årige Mads Emil Madsen.

Efter en enkelt sæson med begrænset spilletid skifter den tidligere SIF-anfører til tjekkiske Slavia Prag. Det oplyser Lask Linz på klubbens hjemmeside.

Sportschef Fabian Zöpfl giver Mads Emil Madsen pæne ord med på vejen, men understreger samtidig, at Lask Linz er fint besat på den centrale midtbane. Da mængden af spilletid samtidig ikke har været tilfredsstillende for den tidligere SIF-profil, er der enighed om at sælge Mads Emil Madsen til Slavia Prag.

- Jeg ønsker Mads alt det bedste for fremtiden og held og lykke med sin nye klub, siger Fabian Zöpfl.

Mads Emil Madsen, der kommer fra Gl. Rye, har skrevet under på en aftale med den tjekkiske storklub frem til udgangen af 2025.

- Jeg er meget glad. Det er vildt at se klubbens museum og stadion for første gang. Det ser fantastisk ud. Der var ingen tvivl om, at jeg ville skifte til Slavia Prag, da jeg først hørte, det var en mulighed. Jeg fik talt med træneren, og hans ser fodbold på samme måde som mig. Jeg tænker, det er et godt match, siger Mads Emil Madsen til Slavia Prags hjemmeside.

- De europæiske turneringer er også en af grundende til, at jeg skifter til Slavia Prag. Vi skal spille kvalifikation til Champions League, og klubben spiller med om titlen i alle turneringer. Det er fedt, uddyber Mads Emil Madsen.