Gasledning gravet over i Virklund

Raju Demian Pelle Steffens 

Torsdag formiddag kom et entreprenørfirma til at grave en naturgasudledning over på Mørksøvej i Virklund

VIRKLUND Torsdag kort før kl. 10 blev Midtjysk Brand & Redning kaldt ud til Mørksøvej i Virklund, hvor en naturgasledning var gravet over. Entreprenørfirmaet, der arbejdede i området, slog selv alarm.

På grund af brand- og eksplosionsfaren oprettede Brand & Redning straks en sikkerhedszone omkring det sted, hvor der slap gas ud.

- Beboerne indenfor dette område skulle holde sig indendørs og lukke vinduerne, fortæller indsatsleder for Brand & Redning, Andreas S. Jørgensen.

Samtidig fik man gasselskabet til at lukke for gassen, og ved middagstid var faren for en eksplosion drevet over. - Det er ikke højdramatisk overhovedet. Det hele foregik stille og roligt, fortæller indsatslederen Resten af sikringsarbejdet står gasselskabet for. Det skal nemlig også ordne lækagen.